Nya Edge blir partner till HR Talks Podden 

HR-Talks-Edge-HR-partners.png

HR Talks Podden och digitala HR-företaget Edge delar passionen om att hjälpa Sveriges företag växa och vara trygga, schyssta arbetsplatser. Nu startar vi ett samarbete där nya Edge blir partner till HR Talks Podden. Tillsammans kommer vi jobba för att underlätta våra lyssnares HR-vardag genom kunskap och olika erbjudanden. 

- Vi vill ha samarbetspartners som bidrar med kunskap och produkter som blir ett naturligt nästa steg från avsnitten. Vårt löfte är att hjälpa Svenska chefer och HR-ledare att bli och förbli relevanta för att driva transformation och hållbar tillväxt. Här passar nya Edge perfekt med ett fokus och erbjudande som ger stort värde för våra lyssnare, säger Tommie Cau, grundare och värd för HR Talks Podden.

Som en del av HR-koncernen Wise Group hjälper nya Edge över 3 000 kunder att förenkla och effektivisera sitt strategiska och operativa HR arbete. Stora produktinvesteringar och en ompositionering under 2019 har gjort nya Edge till ett helt digitalt produktbolag som även utmanar det traditionella sättet att köpa och komma igång med produkter inom HR.

- HR Talks Podden har fått en imponerande start och vi delar en stark mission om att göra Sveriges företag framgångsrika. Därför vill vi genom samarbetet vara med och bidra till att fler chefer och HR-ledare ska kunna hantera sina HR-utmaningar på ett tryggt och säkert sätt, säger Niclas Giertz, Head of Service Design på Wise Group och interim Head of Products på Edge, och själv f.d. HR-chef i tillväxtbolag.

Genom samarbetet med HR Talks Podden kommer Edge bland annat ge särskilda erbjudanden på sina digitala produkter samt dela kunskap och tips genom HR Talks Poddens nyhetsbrev och sociala medier. Läs mer på www.edgehr.se/hrtalks.

Om Edge

Edge vill hjälpa till att skapa trygga och schyssta arbetsplatser. Det görs genom att erbjuda smarta digitala produkter, som gör det lättare att sköta sitt personalansvar snyggt. Med Edges produkter och verktyg får arbetsgivare svar på alla frågor inom HR och kan skapa bättre medarbetarupplevelser. Edge erbjuder smarta digitala HR-produkter och verktyg och svar på alla frågor inom HR och arbetsrätt. Edge är ett digitalt produktbolag inom koncernen Wise Group AB (publ), som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap.

Om HR Talks Podden

HR Talks Podden är Sveriges podd om HR-utmaningarna i transformation och tillväxt. Med inbjudna gäster och experter lyfter podden de HR-utmaningar som driver eller bromsar framgång och ger skarpa råd på hur vi bemöter dem. Idén bakom formatet är från insikter som Tommie Cau fångat upp från det svenska näringslivet – om hur HRs roll blivit avgörande för affären och den ständigt pågående transformationen i många företag. Gäster under poddens första säsonger inkluderar bland andra hjärnforskaren Katarina Gospic, Volvo-direktören Bodil Eriksson, Telias HR-direktör Cecilia Lundin och Microsoftchefen Hélène Barnekow. Läs mer på www.hrtalks.se.